Helyiségek
Letölthető alaprajza
A Reál Hungária Élelmiszer Kft. pályázatot hirdet általános iskolás osztályok részére, melynek célja az osztálykirándulások költségeihez való hozzájárulás. A Reál Osztálykassza összege idén 25 000 000 Ft-ra bővült, amelyből minden pályázó osztály garantáltan részesül. Szerezzen Ön is támogatást gyermekei vagy diákjai osztálykirándulására!

Ahhoz, hogy az Ön osztályát is támogathassuk, nem kell mást tennie, mint mihamarabb jelentkezni pályázatunkra és szorgalmasan gyűjteni a Reál márkatermékek csomagolásán lévő forgalmazói feliratokat.

Ez annyit jelent, hogy amennyiben Ön, vagy a diákok családjai járnak Reál Élelmiszer vagy ReálPONT üzletbe vásárolni, mostantól ne dobják ki a Reál márkatermékek csomagolását, hanem vágják ki és gyűjtsék az azon található „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft..." feliratot szeptember 15. és december 31-e között.

A 15 000 000 Ft-os Reál osztálykassza az összegyűjtött forgalmazói feliratok függvényében, arányosan kerül szétosztásra a pályázó osztályok között. A garantált támogatások mellett idén 4 különdíjat is kisorsolunk a pályázók között, ami az elnyert támogatásokon felül további 250-250 000 Ft-ot jelent a szerencsés osztályoknak. Érdemes tehát minél több osztállyal pályázni, hiszen minden pályázó osztály részesül a támogatásból.

Gyakori kérdések

Többféle Reál cégszöveggel találkoztam a csomagolásokon. Mindegyik gyűjtése megengedett?
A Reál márkatermékeken valóban eltérő forgalmazói adatokkal találkozhat a kedves vásárló. A cégforma nemrégiben Zrt-ről Kft-re változott, illetve több terméknél forgalmazóként meg vannak említve a Reál társult vállalkozásai is.
A gyűjtés szempontjából azonban ezek nem bírnak jelentőséggel, minden olyan forgalmazói felirat gyűjthető, ahol forgalmazóként a Reál Hungária Élelmiszer fel van tüntetve valamilyen formában.

Csak osztálykirándulásra, vagy egyéb programokra (pl. erdei iskola) is fel lehet használni az elnyert támogatást?
A programunk elsődleges célja, hogy a gyerekeknek élményeket biztosítsunk, örömet szerezzünk, esetleg ismereteik könnyeden, játékosan történő bővítéséhez hozzájáruljunk. Éppen ezért az "osztálykirándulás" kategória tágan értelmezhető, a támogatás felhasználható minden olyan programra, ami a támogatást elnyerő intézmény szerint a fenti célnak megfelel.

Egy iskolából hány osztály pályázhat?
Egy intézményből akár az összes osztály is pályázhat a támogatásra.
Mivel minden pályázó osztály részesül a támogatásból, érdemes egy iskola minden osztályának részt venni a programban, hogy minél nagyobb mértékű támogatáshoz jussanak.
Mivel négy fődíjat is kisorsolunk a pályázók között, annak az iskolának ahonnan több osztály pályázott, nagyobb az esélye valamelyik fődíj elnyerésére.

Mi az a sajátmárkás termék?
A sajátmárkásnak hívjuk azon termékeket, amelyek jellemzően a kereskedelmi hálózat nevét viselik és csak az adott üzletben, üzletláncban kaphatóak.
A Reál Élelmiszer és ReálPONT üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál sajátmárkája.
A sajátmárkás termékek körébe soroljuk azokat a termékeket is, amelyek kizárólag egy kereskedelmi üzlethálózat számára készülnek, de nem viselik a kereskedő nevét. A Reál üzletekben ilyen termékek pl. a Hárs papíráru termékcsalád, a Welsenburg és Greif sörök, a Queen üdítőitalok, vagy a Melody személyi higiéniai termékek. Ezek más üzletek hálózatokban nem kaphatók.

Mi a Pályázati adatlap leadásának határideje?
A pályázatra a pályázati adatlap kitöltésével és elküldésével lehet jelentkezni. A programra jelentkezni folyamatosan lehet, viszont ha egy osztály eldöntötte, hogy indulni kíván, akkor célszerű minél hamarabb elküldeni a Pályázati adatlapot, hogy a Pályázaton hivatalosan is

Van-e meghatározott minimálisan összegyűjtendő darabszám?
Nem határoztunk meg minimum korlátot, mert az volt a cél, hogy minden pályázó osztálynak tudjunk támogatást adni. Így a kisebb létszámú osztályok is számíthatnak támogatásra és annak mértéke csak azon múlik, hogy milyen lelkesen gyűjtik a családok a feliratokat.

Ráadásul így egy iskolából minél több osztály pályázik, annál nagyobb támogatásra számíthat összességében az intézmény.


Osszd meg másokkal!

KÉPEK

Copyright 2012 Alfi-ker Kft. E-mail: titkarsag@alfi.hu
A weboldalt tervezte és készítette a PSG Design Studio
Ajánlott böngésző: Firefox 3.5
Hívjon minket: +36 (42) 411-688